21 de març 2013

LA SETMANA SANTA ESCALFA MOTORS

La Setmana Santa escalfa motors per oferir activitat a la Vall de Camprodon en una setmana de vacances escolars al país.
Us deixem els actes previstos i adjuntem alguns dels cartells de les activitats més immediates:



DIVENDRES 22: -A partir de les 22H, Entrega dels premis Oscar i, projecció de la pel·lícula El vuelo.
 DIUMENGE 24: -Al llarg del matí, col•lecta a favor de Mans Unides als Quatre Cantons.
-A les 11.45H, Benedicció de Rams a la plaça Santa Maria. Tot seguit, celebració de l’Eucaristia a l’església Santa Maria.
-Del 25 al 28: II Campus de Tecnificació.(Organitza UE Camprodon)
DIJOUS 28: -A les 20H, Concentració al monestir de Sant Pere de tot el Maniple, degudament uniformat, per passar revista del material.
-A les 20.30H, Desfilada fins la plaça de la Vila, on fan els honors davant la Casa de la Vila. Interpretació de la Retreta.
-A les 19H, MISSA DE LA CENA DEL SENYOR. Des del final de la Missa fins a les 12 de la nit, adoració de Jesús Eucaristia al Monument a la parròquia Santa Maria.
HORARI DE VISITA AL MONESTIR: Matí: d’11H a 14H Tarda: de 16H a 20H.
DIVENDRES 29- DIVENDRES SANT: -A les 7.45H, Sortida dels romans de la plaça Santa Maria fins a l’església del Carme. -A les 8H, Concentració davant l’església del Carme per fer la sortida del Viacrucis (Processó de les Dones) pels diferents carrers del poble.
 -A les 20.30H, Sortida en marxa ràpida vers la plaça de la Vila per fer el lliurament al Centurió del Maniple del banderí de comandament, així com per recollir els Decurions i el Penó del Maniple. Col•locació a les escales del monestir del Retaule de la Passió.
-A les 21H, Processó dels Sants Misteris.
-A la Parròquia Santa Maria: A les 5 de la tarda LITÚRGIA DE LA PASSIÓ I MORT DEL SENYOR. Celebració de la Paraula; Pregària Universal; Veneració de la Creu; Comunió. HORARI DE VISITA AL MONESTIR: Matí: d’11H a 14H Tarda: de 16H a 19H. DISSABTE 30: -A les 18H, Concert acústic d’Ismael Colomer al monestir de Sant Pere.
-De les 17H fins les 21H, Donació de sang a l'escola Doctor Robert.
-A mitjanit, Festival de música al pavelló vell.( Organitza UE Camprodon). EXPOSICIONS: Del 11 al 15 de març: Exposició als baixos de l’Ajuntament de Camprodon del Consorci del Ter amb el títol: BiodiversiTER, la recuperació dels hàbitats riparis al riu Ter. Del 6 al 17 de març: Commemoració del Dia Internacional de les Dones “Mans de dona del Ripollès” a la sala Abat Senjust de Ripoll. Horari: De dilluns a divendres de 18H a 20H, dissabtes i diumenges d’11H a 13H i de 17H a 20H. (Col•labora ADVAC).