07 de març 2013

VIES ALTERNATIVES PER ARRIBAR A LA VALL DE CAMPRODON

El tall de la carretera N-260 que uneix Ripoll amb la Vall de Camprodon en principi pot durar uns 4 dies i això obliga a buscar vies alternatives al veïns i turistes que aquests dies tenen previst pujar a la Vall.
Des de l'Ajuntament es recomana a les persones que tinguin pensat pujar des de l'àrea de Barcelona que optin per l'opció de la carretera C-17 fins a Vic, agafar l'eix Vic-Olot pels túnels de Bracons i continuar per la carretera N-260 abans C-26 fins als túnels de Collabós i finalment agafar la C-38 fins a la Vall de Camprodon. 
La comunicació entre la Vall de Camprodon i Ripoll ha de realitzar-se forçosament per la carretera de Santigosa (GI-521) fins arribar a la N-260a de Vallfogona, una desviació que multiplica per més de tres el temps del trajecte.
Des de l'Ajuntament s'estan realitzant les gestions necessàries per tal de minimitzar els efectes d'aquesta incidència i s'ha demanat als serveis d'informació oficial que recomanin a través dels mitjans de comunicació aquesta primera via més ràpida i eficaç per arribar a la Vall procedents de la demarcació de Barcelona mentre durin les obres que obliguen a tallar completament la N-260.

Fotografia: Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses