12 d’agost 2015

El Delegat del Govern entregarà la medalla Albèniz

La Pianista  Mirian Conti és l'escollida per interpretar la Suite Ibéria d'Isaac Albéniz en el marc del festival internacional de música. El concert serà aquest dissabte a les 20h al monestir de Sant Pere i un cop realitzada l'actuació rebrà la medalla Albéniz. Aquest guardó, creat expressament per premiar als pianistes que toquen aquesta peça tan complicada, és un reconeixement al prestigi musical.
En aquesta edició el Delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, serà qui entregarà la medalla que des del 2004 reconeix les habilitats artístiques dels intèrprets d'Albéniz.

Sobre la pianista:

Mirian Conti va néixer a Corrientes, Rep. Argentina, en una família d'artistes. Després dels primers estudis musicals a l'Institut Santa Anna de Buenos Aires, rep classes de piano de Genny Blech. El 1977 viatja als Estats Units on ingressa a la prestigiosa Juilliard School de Nova York. Entre 1978 i 1985 rep cada any beques completes en reconeixement a les seves altes qualificacions i talent. Sota la guia, entre d'altres, de Richard Fabre i Josef Raieff obté els títols de Bachelor i Màster de Música. Els seus altres mestres van ser Edmundo Lopez, Freda Rosenblatt, Byron Janis. (Més Currículum).