21 de gener 2009

LASZLO NAGY FUNDA EL CLUB HANDBOL CAMPRODON


Camprodon disposa d'una nova entitat esportiva, el Club Handbol Camprodon, que fundada pel crac Barcelonista d'aquesta disciplina Laszlo Nagy, pretén fomentar aquest esport a la comarca del Ripollès.
Aquesta iniciativa que ha estat recolzada des del seus inicis per la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Camprodon i la Federació Catalana d’Handbol, permetrà la creació d'uns campus d'estiu liderats pel mateix Nagy, i possibilitarà la creació de diferents equips tant masculins com femenins.
Un dels responsables d'aquest projecte, Edu Fornos, explica que "volem engrescar nens i nenes de 10 a 15 anys per poder formar equips i participar en les lligues que promouen els Consells Comarcals a nivell territorial i federar-los per tal de participar en les competicions de la Federació Catalana. Tenim pensat un programa d'entrenaments setmanals a raó de tres dies en sessions de dues hores" a més afegeix que "s'està treballant en l'elaboració d'una pàgina web per tal d'aprofitar les Noves Tecnologies per donar difusió a l'entitat".
De totes maneres les persones interessades en conèixer més aspectes d'aquest projecte hauran d'esperar a la presentació del Club, prevista pel mes de febrer, o bé contactar amb Edu Fornos al mòbil. 658.13.79.70.