30 de juny 2009

HOMENATGE A ALBÉNIZ A CAMBÓ LES BAINS


Dissabte passat una expedició de setze camprodonins van marxar cap a Cambó Les Bains, lloc on morí Isaac Albéniz, per celebrar un homenatge al compositor camprodoní.
La comitiva estava encapçalada per l'alcalde de Camprodon, Esteve Pujol i pel director del Festival de Música Isaac Albéniz, Jordi Berdala.



De les activitats commemoratives de l'Any Albéniz, celebrades aquest cap de setmana, destaquen: una conferència sobre el cèlebre compositor camprodoní a càrrec d'Alexandre de la Cerda, la inauguració d'un bust d'Albéniz esculpit per Eric Couprie amb el parlament dels l'alcaldes de Cambó Les Bains, Vincent Bru i el de Camprodon, Esteve Pujol. L'acte central de la jornada va ser el concert a l'església Saint Laurent a càrrec de la pianista Rosa Torres Pardo la qual va interpretar obres d'Albéniz.
En aquests actes hi van assistir els familiars directes d'Albéniz, Toni Alzamora i Christian Cigagner, besnéts del compositor, juntament amb rellevants personalitats del món polític i cultural espanyol i francès.