28 d’abril 2010

L'STAGE DELS PERA NOVAMENT A CAMPRODON

Aquest estiu tornen els Pera a Camprodon per impartir el II STAGE TEATRAL ELS PERA. Una setmana aprenent teatre de la mà dels grans actors Joan Pera i Roger Pera.
Amb l'objectiu d'apropar el món del teatre a tothom s'ha programat pel proper juliol al Mas Puig Francó de Camprodon aquest stage que es realitzarà els dies 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 de juliol i 1 d’agost (de diumenge a diumenge). Un curs intensiu de més de 40 hores lectives d’interpretació, cant, doblatge, dansa i expressió corporal.
El II STAGE TEATRAL ELSPERA va dirigit a nois i noies a partir de 16 anys, interessats en el món de l’espectacle i que vulguin aprofundir en coneixements teatrals, o simplement gaudir fent teatre.
El quadre de professorat està format pels actors Joan i Roger Pera; la Vir Martínez ( cantant, “La Porta dels Somnis”); la Mar Serra ( actriu), la Marieta Sánchez (actriu); la Cristina Gallardo ( ballarina i professora de dansa); i la resta de l'equip fills Pera (Ivan, Boi, Lau, Biel i Blai) que vetllarà per atendre les necessitats dels alumnes.
Per a més informació, o veure les imatges de l'any passat, podeu vistar el lloc web:
http://www.elspera.com/stage.htm