03 d’agost 2010

L'ALCALDE A COM RÀDIO

L'alcalde de Camprodon, Esteve Pujol i Badà, protagonista de l'espai radiofònic "Com són els alcaldes", aquest divendres dia 6 d'agost de 13.00 a 14.00h.

L'espai dirigit i presentat per Oriol Burgada, Joan Salicrú i Elisabet Solsona, ha viatjat per tot Catalunya per poder entrevistar cada alcalde en el seu propi entorn, a l’indret escollit per ell mateix, fora estudi en gairebé tots els casos.
Al llarg d’una hora, l’equip del programa i l’alcalde fan un repàs, amb un to distés, per la seva vida personal i la seva trajectòria professional, amb el seu municipi com a teló de fons, reservant un espai per a l’entrevista més seriosa.
Com són els alcaldes compta amb diferents seccions, com per exemple, com parlen de l’alcalde, on persones properes a ell i també els rivals polítics expliquen la percepció que tenen de l’alcalde; les músiques de l’alcalde, on l’alcalde escull les melodies preferides que ajuden a explicar la seva vida o 24 hores amb l’alcalde, on se segueix un dia de vida quotidiana de l’alcalde.
Per a realitzar el programa s’ha comptat amb una cinquantena de periodistes locals de les emissores de la xarxa de COMRàdio i d’altres mitjans, que ajuden a perfilar la figura de l’alcalde.