03 de desembre 2010

BUTLLETÍ DE L'ASSOCIACIÓ DE BOTIGUERS

Surt al carrer una nova edició del butlletí de l'Associació de Comerciants de Camprodon per fer arribar a l'associat totes les activitats i informacions previstes a curt termini. En reproduïm un extracte del seu contingut:

CAMPANYA DE NADAL 2010:

Activitats de Nadal i Pont de la Puríssima 2010:

1. Activitats Infantils a les places coincidint amb la Puríssima: Durant els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre el poble gaudirà d’atraccions infantils repartides per totes les places del poble ( sempre que el temps ho permeti).
Les atraccions són: Inflables, llits elàstics, Jumpings i circuits de tricicles.
També hi haurà una xurreria i una màquina de fer crispetes. La màquina de fer crispetes estarà un dia a cada plaça del poble, a més a més, es poden aconseguir crispetes gratuïtes anant a les botigues associades a recollir tiquets de regals, o bé, demanant-los al Pare Noel.

2. Pare Noel passejarà pels carrers de Camprodon: Dies 4, 5, 6, 7 de desembre a la tarda i dia 8 al matí. Dia 11 de Desembre a la tarda i dia 12 al matí. Dia 18 de Desembre a la tarda i el 19 al matí i 23 de Desembre a la tarda i 24 de Desembre tot el dia.

3. Coral Brins: Concert infantil de nadales els dies 19 i 26 de Desembre a les 12:00h. del migdia.

4.Llums de Nadal: L’Associació de Comerç i Turisme de Camprodon, amb l’Ajuntament i l’empresa Tromombel (empresa d’iluminació que treballa a alguns pobles de Catalunya) amb qui s'ha establert un acrod de col•laboració sobre aquests aspectes:
1- Augmentant la il•luminació en noves zones del poble.
2- Que la il•luminació sigui amb els leds per tal de ruduir la despesa en temps de crisi.
3- La instal•lació d'aquest enllumenat és totalment gratuïta i la costeja l'empresa.
D'aquesta manera, i mitjançant aquest acord, l'Associació de Comerç participa en l’encesa de llums l’Ajuntament ha programat per aquest divendres dia 3 de Desembre.

5.Concurs d’Aparadors: Nova edició d'aquest concurs on un jurat format representants de l’Associació de dones de la Vall de Camprodon escolliran els millors decorats per nadal. Els premis s'entregaran el dia 2 de Gener, a la sala de la Cooperativa del Museu Isaac Albèniz. Els premis són: 1er premi - Xec regal de 300€ a gastar en establiments associats. 2on premi - Xec regal de 200€ a gastar en establiments associats.(Els xecs regals es gastaran durant la setmana del 2 al 7 de Gener.

6.Megafonia fixa: A proposta de l'associació aquest Nadal s'inaugura la megafonia fixa. Actuació inclosa amb el finançament dels Plans Zapatero. L’associació veu molt positiu l'ambient musical adaptable a cada època de l'any: Nadal, Carnestoltes, Setmana Santa, Caps de Setmana i ponts festius, Festa Major, Campanya d’estiu, la Diada, etc.

7.Els establiments associats venen participacions del número 03767.

8.Campanya Recollida d’aliments els dies 4, 5 i 6 de Desembre. Punts de recollida: Parròquia de Sta. Maria, Casal Camprodoní i Oficina de Turisme.

9.Xerrada dels Mossos d’Esquadra dins la campanya de prevenció de les festes Nadalenques.
Telèfon fix d’atenció a l’associat 872 090 341
Telèfon mòbil: 618 618 481
-Oficina d’atenció a l’associat :De dilluns a divendres de 9:00 h a 13:00(despatx nº4, casa de cultura La Cooperativa)
-Mail: info@camprodoncomercial.com