11 de febrer 2011

LA UNIÓ DE BOTIGUERS INFORMA DE LA SEVA ACTIVITAT

L'associació de comerç i turisme de Camprodon informa sobre les accions realitzades i els projectes de futur de l'entitat per mostrar la seva activitat i consolidació.
En el balanç que han elaborat informen sobre la realització de la justificació del projecte 2010 que ha servit per impulsar i promocionar el comerç local amb diverses campanyes publicitàries i estratègiques. Ara s'està a l'espera de la resolució favorable del departament d’empresa i d’ocupació de la Generalitat per a poder rebre el 100% de l’ajuda sol.licitada.
Pel que fa a la redacció projecte del 2011, que ha de quedar enllestit aquest al mes de febrer, s'ha obert un període d'aportació d'idees per part dels associats per tal d'enriquir i diversificar les necessitats d'aquest col·lectiu empresarial i turístic. Una condició bàsica pel projecte és que ha de ser auster degut a l'actual situació econòmica.
A més informen d'altres aspectes importants com  ara:
-Que s'ha obert una nova tanda de captació de socis  2011 durant els mesos de gener i febrer per tal de fer créixer l'entitat que sempre compta amb un gran nombre d'afiliats.
-La preparació per a la seva publicació de la nova guia turística 2011 que es farà en 4 llengües i de la qual se'n poden fer modificacions abans del mes de març.
-La col·laboració a la Fira de l'Embotit i el suport d'aquesta iniciativa impulsada des de la Mancomunitat.
Finalment demanen suport i unió en uns moments tan difícils econòmicament i als que cal esforç conjunt fent vàlida la màxima de que "La unió fa la força".
L'entitat també facilita les seves dades de contacte per qualsevol dubte o suggeriment:
fix: 872 090 341
mòbil: 618 618 481