28 de setembre 2011

"EL RIPOLLÈS COR" REGALA UN DESFIBRIL·LADOR A LES ENTITATS CAMPRODONINES I L'AJUNTAMENT

L’associació ripollesa “El Ripollès Cor” farà entrega d’un desfibril•lador mòbil a les entitats camprodonines i al mateix ajuntament per a ús exclusiu del teixit associatiu en esdeveniments esportius i culturals de gran afluència de públic.
Aquesta acció, que forma part d’una campanya per protegir cardiovascularment el territori i que ha engegat l’entitat ripollesa gràcies a una subvenció, reforçarà l’equipament d’aquestes característiques previst a Camprodon i en facilitarà l’accés a la ciutadania.
És per aquest motiu, per conèixer les característiques i el funcionament d’aquest aparells, que s’ha organitzat un acte durant el qual “El Ripollès Cor” donaran l’aparell, que custodiarà l’Ajuntament, i n’explicaran les seves particularitats. L’acte d’entrega del desfibril•lador serà el proper divendres dia 14 d’octubre a les 18:30h. a la Sala d’actes de l’ajuntament. Tot i que s’ha convidat especialment a les entitats del municipi, a assistir a aquest acte, la presentació està obert a tothom.