18 d’octubre 2011

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE EL TANCAMENT DEL CAP

Continuen els actes de repulsa pel tancament del nocturn del CAP de Camprodon que dóna cobertura a més de 4000 persones a tota la Vall. Per aquest motiu i d'acord amb la carta adreçada de la presidenta de la Mancomunitat Ester Nogué:
"Els alcaldes i l’alcaldessa dels municipis de la Vall hem realitzat diverses actuacions per mirar que aquesta mesura no es portés a terme, des de demanar reunions amb els màxims responsables, que no ens han atès adequadament, fins a organitzar manifestacions de rebuig com la que va tenir lloc dissabte 10 de setembre. En cap cas ens hem sentit escoltats ni hem rebut les explicacions oportunes per part de l’administració de la Generalitat de Catalunya.
Tanmateix, seguim preocupats i preocupades pel risc que veïns i veïnes correm en aquesta situació de desatenció. I, per aquest motiu, hem demanat al Col·legi Oficial de Metges de Girona el seu parer, per valorar quin impacte pot tenir la mesura de tancament sobre la qualitat de l’atenció sanitària i la supervivència de la nostra població."
El propi president del Col·legi de Metges s’ha mostrat disposat a venir a Camprodon..."
I és per aquest motiu que convoquen a la ciutadania a l'acte següent a la Sala de l'Hotel Camprodon: