15 de juny 2012

PLANIFICA LA FESTA!

Aquí tens la programació de la Festa Major "Sant Patllari 2012" perquè puguis començar a organitzar-te!!!

  • DIUMENGE 17: A les 10h, Trobada social del Club de Modelisme Naval de Girona, Lloret de Mar i el Volo (França) al Parc de la Mare de la Font.  
  • DIMECRES 20: A les 22H, XIè SOPAR DEL JOVENT. Organitzat per la Comissió de Festes, al pavelló vell. (Venda de tiquets a L’Ajuntament fins el mateix dimecres 20. Horari de 8H a 15H). A mitjanit, Ball a la plaça Doctor Robert amb Boogie- Woogie. 
  • DIJOUS 21: A les 10.30h. pregó de Festa Major, a la sala d’actes de l’Ajuntament a càrrec de Mercè Suriñach Bauras. A les 11H, cercavila amb la música de la cobla Internacional Maravella per tot el poble fins la plaça Santa Maria, i al ritme dels balls dels Gegants de Camprodon. A les 11.30H, ofici solemne a l’església Santa Maria on la Coral Camprodon ens acompanyarà amb el seu cant. Mentrestant, els Gegants de Camprodon visitaran els nostres avis al geriàtric. Sortint de missa, XV Fotografia Popular de la Festa Major. A continuació, s’oferirà un gran vermut popular i sardanes a càrrec de la Cobla Internacional Maravella a la plaça Santa Maria. A les 18H, sardanes al Prat amb la Cobla Internacional Maravella. Mentrestant, VI Campionat de Parxís i Escacs i, III Campionat de Truc al carrer Nou i, I Concurs Dibuixa Sant Patllari a la plaça Doctor Robert (davant bar Mouse). A la mitja part de les sardanes inauguració al Casal Camprodoní de l’exposició de fotografies. A les 23H, típica serenata als Quatre Cantons.  Després, gran ball de Festa Major al pavelló vell, amb l’elecció de la Pubilla i Hereu 2012 amb l’Orquestra Internacional Maravella i Maracaibo. De matinada (cap a les 6H) Gran Despertada 2012 per tot el poble amb la xaranga Xarabanda Band. La comitiva sortirà del pavelló direcció la Mare de la Font on trobarem entrepans calents acompanyats de música i bon ambient amb DJ Cortés! 
  • DIVENDRES 22: Ens trobem al tradicional dinar popular a la Font de St. Patllari, on ens hi espera un gran dinar amb amanida, mongetes seques i llonganisseta, regat amb cava Dubois, cafès i licors. I finalment, l’estirada de corda i remullada. A mig baixar de la font, bany d’escuma al Planet i tota la mullena i la gresca que sigueu capaços, amb la música de l’Amadeu i Cia. A les 22H al Casal Camprodoní, Teatre “Top Model” a càrrec de Pep Cruz, Jordi Coromina i Noël Olivé de la companyia Per-versions i text de Sergi Pompermayer: Qui més qui menys té algun problema amb el seu físic que li agradaria canviar. El nostre món ens ha abocat a una preocupació excessiva per la nostra aparença física i, avui en dia, tots volem ser guapos. Molt guapos. En Max ha estat un dels top models masculins més famós, més guapo i ben pagat del món de la moda. La seva vida plena de glamour, de desfilades a les principals capitals mundials, de dones de bellesa exuberant, de viatges i diners a cabassos és el que la majoria de nosaltres desitgem, però al Max aquesta vida el va abocar a la infelicitat més absoluta. Després de la seva baixada als inferns, en Max ha trobat el seu camí cap a la felicitat. I està aquí per compartir amb tots nosaltres el seu mètode i els seus secrets per trobar la felicitat. Bé... tots els secrets, potser no. A mitjanit, concert al pavelló vell amb els grups The Patillas, La banda del coche rojo i DJ Fraxanet. (Servei Bus de Festa Major: Consell Comarcal del Ripollès). 
  • DISSABTE 23: A les 9.30H, Masterclass d’Spinning i tot seguit, Exhibició del taekwondo de Camprodon a la plaça Santa Maria. Totes les activitats seran a càrrec de Gimnàs Esme. A les 12H, Espectacle Infantil a la plaça Santa Maria amb l’espectacle “Disco Baby”. A les 15.30H, visita de Xarabanda Band al geriàtric i tot seguit inici de la cercavila. A les 16H, XVIIè BICI CRUCIS. Inscripcions a partir de les 15.30H a la plaça Doctor Robert amenitzaran la tarda la xaranga Xarabanda Band. (Recomanable portar casc). A les 18H, Arribada de la Flama del Canigó a la plaça de la Vila. A les 21H, Revetlla de St. Joan: Foguera, focs d'artifici i coca de St. Joan per a tots els assistents al Geriàtric l’Hospital. A les 23H, Castell de Focs i una gran foguera per festejar la màgica nit de Sant Joan, a l’altre cantó del pont romànic. Tot seguit, a la plaça Doctor Robert ball amb l’orquestra Moonlight. 
  • DIUMENGE 24: A les 13H, IX Arrossada del jovent amb concurs de samarreta. A continuació, IV Gran Xeringada i Jocs de Cucanya al parc de la Mare de la Font. A les 19h, Cants tradicionals amb Ara Pla! a la plaça de la Vila. Tot seguit, Ballada Popular de la Maniera.