14 d’agost 2012

LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT FA ENTREGA DE LA MEDALLA ALBÉNIZ AL PIANISTA LLUÍS GRANÉ

La Presidenta del Parlament de Catalunya, M.H. Sra. Núria de Gispert ha fet entrega de la medalla Isaac Albéniz al jove pianista, Lluís Grané, encarregat d'interpretar la "Suite Iberia", una de les peces més emblemàtiques i més dificultoses del cèlebre compositor d'origen camprodoní.
La Presidenta s'ha desfet en elogis cap al jove pianista del que ha dit "aquesta nit ha arribat a l'excel·lència en una interpretació brillant que ha aconseguit fer-nos emocionar a tots".
De Gispert ha destacat la importància de gaudir d'aquets moments en una situació tant complicada com la que es viu al món en general i ha animat a aquest jove a assolir molt més èxits.
Grané, que compta amb un extraordinari currículum, suma medalla i nit magistral en la que ha rebut el reconeixement tant de la mateixa Presidenta com dels responsables del Festival, convidats i públic en general,que han coincidit en la que ha estat "la interpretació més representiva d'aquesta anys".
La Presidenta del Parlament de Catalunya, que ha presidit aquest concert, ha arribat a Camprodon on ha estat rebuda per l'alcalde i els regidors del municipi i després de signar el llibre d'honor ha conegut a l'autor del cartell d'aquesta edició del Festival, el pintor Gerard Sala, que ha entregat el dibuix original a la Fundació Albéniz.