11 de desembre 2012

3000€ AL PRIMER BALANÇ DEL MERCAT DE NADAL SOLIDARI

Encara per comptabilitzar algunes aportacions d'entitats i activitats que s'han de realitzar fins a final d'any com ara concerts en municipis de la Vall, la Rifa de l'Oncolliga i la venda de tions i avets, s'arriba als 3000 euros al primer mercat de Nadal Solidari de la Vall.
Una activitat que es va realitzar dissabte a la carpa de la plaça de la Vila i els baixos de Can Güell amb la venda de manualitats i productes nadalencs realitzats de forma desinteressada per gent de la Vall. Una fira a cost zero que va aconseguir a base d'aquestes vendes, dels esmorzars i berenars a euro, i dels tallers de tions i decoració d'esclops, recollir diners per a les famílies amb dificultats de la Vall. La jornada que va comptar amb diverses actuacions del Duo Jubi, Gimnàs Esme, Ismael Colomer, Amadeu Rosell, els Dansaires de l'Om i el Grup de Teatre, i va convertir-se en una festa que va aplegar milers visitants.
Molló i Vilallonga també van afegir-se a la diada a través de la venda de productes amb parades als seus municipis i la fira de la trumfa de Vilallonga o un concert musical a Molló.
Els diners d'aquesta activitat que gestionen conjuntament Càrites, Creu Roja i Serveis Socials serviran per millorar la situació de famílies de la Vall. 
L'alcalde de Camprodon, Esteve Pujol i Badà, municipi que va acollir la mostra agraeix el suport rebut tant de persones, entitats i ajuntaments de la Vall pels resultats i a ells, i especialment a totes les persones implicades, els atribueix l'èxit d'aquesta iniciativa.