04 de novembre 2013

CAMPRODON ESTRENA EQUIP DE HORSEBALL "LA DEVESA DELS BOUS"

Aquest cap de setmana ha debutat a la Lliga Catalana de Horseball l’equip de Camprodon, la Devesa dels Bous. Aquest equip és el resultat d’un projecte iniciat ara fa uns quants mesos per un grup d’amics, que varen decidir marxar de l´hípica on estaven i muntar-se per lliure, perquè les seves filles poguessin continuar jugant a l'esport que les apassiona el Horseball. 
Instal·lats a la Plana de Creixenturri de Camprodon, han adequat un espai per poder entrenar i preparar tant a genets com a cavalls per a la competició.  Les instal·lacions disposen d'un camp de 4 hectàrees, on els cavalls viuen en semi-llibertat, i una pista de doma 40x20 on cada dissabte al matí poden entrenar.
Les esportistes Martina Feliu Vidal, Clàudia Faraudo Pijuan, Laura Guerrero Cañellas i Marian España Díaz s'han estrenat aquest cap de setmana, a casa, de la mà del seu entrenador, l’olotí Marià Clavell, llicenciat en INEFC i jugador d’èlit de Horseball.  
La Devesa dels Bous, nom amb el qual aquestes joves participen a la lliga catalana de Horseball, dóna nom també a l’associació que s'ha creat, sense cap ànim de lucre, dedicada a la hípica. 

Fotografia: Marta Vidal