12 de desembre 2013

EL "TASTA NEU" APROPA L'ESPORT BLANC A TOTS ELS PÚBLICS

Coincidint amb el cap de setmana de la Puríssima, el dia 7 de desembre, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i les empreses vinculades amb el sector de la neu van organitzar el primer "Tasta Neu". la mostra es va poder visitar a la sala gran de l’Hotel Camprodon, des de quatre de la tarda a nou del vespre, convertint-se en un punt de trobada i difusió del sector.
Xerrades i estands especialitzats van servir per donar una visió al visitant sobre les possibilitats i recursos del sector de la neu. Es va parlar d'activitats de neu, dels equips, dels materials, dels guiatges i dels cursos que es poden fer a la nostra Vall. 
L’espai central de la sala va servir d'escenari per a la presentació de la temporada 2013 a càrrec del director de l'estació, Enric Serra i la xerrada “El nou model de Vallter2000 – Puja & Baixa”. També es va emetre el nou vídeo promocional de l'entitat Ski Club Camprodon i el seu director, Francesc Monells, va presentar els corredors dels equips de competició d’esquí alpí i d’esquí de muntanya de l’entitat. L'encarregat de tancar la jornada va ser l'esportista d'elit Camprodoní, Jordi Pujol Planella, actual director de la Cursa final de Copa d’Europa 2014 a Andorra que sota el títol “El somni d’un país. Preparació d’una pista per una prova de Copa del Món”, va descobrir els detalls i l'esforços que representa organitzar un esdeveniment com aquest.
El "Tasta Neu" també va comptar amb la participació d'estands informatius, d'agents del sector de la vall, per donar a conèixer activitats i cursets: SkiClub Camprodon, Vallter2000, Escola d’esquí Alta Vall del Ter, Guies Nord-Sud, Guies Roc Blanc, Esports Vivac, TriEsports, l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i la mateixa Mancomunitat de la Vall de Camprodon.