19 de juliol 2014

La nova oficina de turisme i la web del pavelló Llandrius obren avui

Aquest dissabte s'ha posat en marxa l'esperada oficina de turisme de Camprodon que situada estratègicament, als baixos del Museu Isaac Albéniz, ofereix atenció personalitzada al visitant.
La nova oficina permetrà dinamitzar dos espais abastament complementaris situats al mateix edifici de "la Cooperativa", per una banda el museu Albéniz i per l'altre la sala polivalent d'activitats i exposicions de la part superior.

Les obres de la nova oficina de turisme han comptat amb el suport de la Diputació de Girona a través de la línia de subvencions del Pla Especial d’Inversions Sostenibles. Aquest Pla de la Diputació de Girona ha col·laborat també en el finançament de la inversió de millora del passeig Maristany on s’han talat els arbres malmesos i se n’han replantat de nous i en la ordenació del trànsit i de l’estacionament que ha permès renovar la senyalització horitzontal a diversos carrers dels nostre municipi.
A banda d'aquesta infraestructura, i a les diverses actuacions realitzades al municipi, el Pavelló Llandrius estrena pàgina web per tal d'obrir i donar a conèixer la instal·lació per on passen milers de persones durant l'any. El popular torneig d'estiu de futbol sala ha estat el detonant de la posta en marxa d'aquest nou servei que permet establir contacte directe amb la instal·lació, fer inscripcions del torneig, conèixer l'espai i tenir informació actualitzada de les activitats que s'hi realitzen. La nova web:

http://pavellollandrius.com/