06 d’agost 2014

Recollida d'aliments per demà dijous a la plaça de la Vila

Demà dijous es portarà a terme la campanya "la Fam no fa vacances". Una jornada solidària: per a la recollida d’aliments que concentrada la plaça de la vila, i amb el suport dels nens i nenes del Casal d’Estiu Actiu, proposa la recollida d'aliments, porta a porta, per a les famílies que pateixes una situacions complicada per l'obtenció d'aliments.
Els aliments recollits seran gestionat per Creu Roja i Càritas de la Vall de Camprodon. L'agenda de la setmana es complementa amb aquestes altres activitats:
-A les 17H, Espectacle infantil senyora Bombolles i taller de bombolles a la plaça de la vila.
-A les 19H, conferència “Negociació col·laborativa i mediació. El preu del conflicte, el valor de la pau.” a càrrec de Joaquim Coch, mediador i advocat. A la sala d’actes de l’ajuntament.

DIVENDRES 8: 
-VI MACROFESTA INFANTIL. A partir de les 11H a la piscina municipal.
-A les 18.30H, Sardanes al Carme amb la cobla Foment del Montgrí.
-A les 19H, audiovisual del món subterrani- conferència “Sota terra” a càrrec de l’espeleòleg Ernest Samper. A la sala d’actes de l’ajuntament.
-A les 22H, Havaneres a càrrec de “Els cantaires de l’estany” a l’altre costat del pont romànic.

DISSABTE 9: 
-Al llarg de tot el dia, Jornades solidàries: Tómbola solidària a l’altre costat del Pont a càrrec de Creu Roja Vall de Camprodon.
-V Open tennis taula. A partir de les 10H al pavelló Llandrius.
-A les 18H, conferència “Els empresaris i el procés català” a càrrec de Joan Vila Simón a la sala d’actes de l’ajuntament.
-A les 20H, XXIX FESTIVAL ISAAC ALBÉNIZ: Integral Suite Iberia d’Isaac Albéniz interpretada per Artur Pizarro al monestir de Sant Pere. (El 10% de la recaptació de les entrades aniran destinats al Banc d’Aliments).
-Festa Major de Font Rubí: Al vespre Havaneres al local social.

DIUMENGE 10: 
-Excursió GMVC: Travessa a Núria: Sortida a 2/4 de 7 de l’estació d’autobusos. Distància 13,5 km. Desnivell de pujada : 890 m. Desnivell de baixada: 1027 m. Temps: 5h. Dificultat: moderada. Cal inscripció a Esports Vivac.
-A les 20H, XXIX FESTIVAL ISAAC ALBÉNIZ: Concert a càrrec del tenor Albert Deprius, el baríton Toni Marsol i la pianista Anna Crexells al monestir de Sant Pere.