03 d’octubre 2014

ValldecamprodonTV participa en una campanya contra la probresa infantil

La productora audiovisual camprodonina WEB3.0TV i Making off de Barcelona participen en una campanya solidaria amb la finalitat d'apaivagar els efectes de la pobresa sobre la mainada. Aquesta contribució consisteix en la producció, difussió i cessió, de tot el material audiovisual necessari per a promoció d'aquesta campanya.
Aquesta iniciativa, liderada per Sor Lucia Caram, serveix per recaptar fons que aniran destinats a minimitzar els efectes de la pobresa sobre els infants. Facilitar materials, garantir les seves necessitats i evitar l'exclusió socials són alguns dels objectius d'aquesta campanya.
El rodatge dels anuncis i vídeos promocionals ha comptat amb la participació del presentador de televisió Jesús Cintora de “Las mañana de Cuatro”, la mateixa promotora de la iniciativa Sor Lucia Caram i molts nens voluntaris de diferents punts de Catalunya i especialment dos de Camprodon.
Us adjuntem el material promocional d'aquesta campanya, que arrenca de la mà de l'Obra social de La Caixa que hi ha destinat 12.000 euros, i on totes les contribucions són benvingudes.

TODOS CONTRA LA POBREZA INFANTIL 
La Caixa La Caixa 2100-5000-52-0200078599
SMS al número 28029 amb la paraula AJUDA
Microdonatius al portar de La Caixa www.todoscontralapobrezainfantil.org