07 de novembre 2014

Es busca documentació gràfica de Mossèn Tusell

Amb la finalitat de poder elaborar un audiovisual sobre la història del qui fou rector de Camprodon, mossèn Tusell, s'apel·la a la col·laboració de la ciutadania per a recollir documentació gràfica (fotografies i filmacions casolanes) d'actes socials, religiosos i festius, en que hagués participat Mn Joan Tusell.
Aquesta documentació, que serà utilitzada amb molta cura i retornada als seus propietaris un cop tractada, servirà per elaborar una base d'imatges i documents entranyables per a poder elaborar el treball audiovisual.
Els promotors de la iniciativa fan aquesta crida per poder disposar de material que aglutini les histories particulars de les famílies i habitants de Camprodon, al voltant de Mn Tusell, conformant un document de valor, històric, social i sens dubte emotiu de la nostra Vall.  I per això us demanem que busqueu allò que guardeu als calaixos de casa i arxius familiars per fer entre tots aquesta memòria on els protagonistes som i serem sens dubte els habitants de Camprodon.
Si disposeu de material el podeu portar entre setmana a l 'Ajuntament  de Camprodon i els caps de setmana a l'oficina de turisme i us retornat el més aviat possible.
Gràcies per la vostra col·laboració