06 de maig 2015

La Molló Trail premiarà als corredors locals

La segona edició de la Molló-Trail arriba carregada de novetats i plena de sensacions pels corredors participants.
Una d'aquestes novetats és que es premiarà al corredor local tant de la volta curta com de la llarga. Això vol dir que hi haurà trofeu pel participant de la Vall que arribi primer a meta tant de la cursa de 27km com de la de 45km. També s'han previst dues noves categories de premi pel primer corredor a passar per Prats i pel primer d'Espinavell.
Les sensacions passen pel recorregut, un traçat que va ser aplaudit pels participants de la primera edició, i que en aquesta ocasió els farà tenir noves emocions ja que transcórrer, per un paratge natural de gran bellesa i alhora carregat de molt simbolisme, pel camí de la retirada.
Comença doncs el compte enrere d'una cursa de muntanya que es farà el proper 17 de maig ressegueix corriols, fagedes, rius i paratges emblemàtics de Molló, passant pel traçat que van haver de fer molts homes i dones al final de la Guerra Civil  arribant a la Vila francesa de Prats de Molló, on es recorrerà el Firal
La prova compta amb dos recorreguts, un de curt de 27km i un de llarg que arriba al cim del Costabona de 45km.
A poc més de deu dies per la realització de la segona edició de la Molló-Trail ja hi ha més d'un centenar de corredors confirmats fet que fa preveure als organitzadors, tenint en compte que el gruix d'inscripció sempre arriba a darrera hora, que s'arribarà als 250.
Estàs preparat per ser el nostre corredor de la Vall?