07 de setembre 2015

Camprodon signa un manifest a favor de l’acollida de refugiats i d’ajut humanitari

L'Ajuntament de Camprodon ha signat un manifest a favor de l’acollida de refugiats i l’ajut humanitari com a mostra de suport i solidaritat amb les persones que viuen en països que pateixen conflictes armats i endèmiques situacions de desigualtat i pobresa, a l’Àsia occidental i l’Àfrica, i que requereix d’una resposta solidària, per part de la societat occidental.
Sensibles amb aquest drama humanitari, i coneixedors de les misèries viscudes pels nostre avantpassats durant la retirada de la guerra Civil, el consistori s'ha sumat a l'iniciativa dels municipis que volen ajudar a reduir els efectes de la crisi humanitària. 
Conscients de que Camprodon no disposa d’infraestructures adients ni capacitat pressupostària, assumeixen el seu deure moral participant en el desenvolupament d’iniciatives que es dissenyin de forma conjunta per les institucions catalanes.
L'equip de govern municipal va optar aquest acord, en la Junta de Govern Local del passat dimecres 2 de setembre, per sumar i contribuir a pal·liar els efectes devastadors de la crisi humanitària actual.