22 de desembre 2008

INAUGURACIÓ DE LA COMISSARIA DEL COS NACIONAL DE POLICIA




S’ha inaugurat la nova comissaria del cos de Policia Nacional. L’acte ha comptat amb la presència del delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, del subdelegat del govern a Girona, Francesc Francisco-Busquets, el Cap Superior del Cos Nacional de Policia a Catalunya, Narcís Ortega i el General de la Guàrdia Civil, Luis Iglesias i l’alcalde de Camprodon, Esteve Pujol.
Aquesta nova comissaria està ubicada en el mateix edifici de la caserna de la Guàrdia Civil. Aquest fet, suposa que sigui l’únic cas en tot Espanya tenir dos cossos de seguretat diferents en un mateix edifici. En aquest nou espai s’ha triplicat la superfície de l’antiga comissaria ja que dóna servei a dos comarques: Ripollès i Garrotxa. En aquesta nova comissaria ja s’expedita el carnet electrònic.
La nova comissaria compta amb una recepció, una sala d’espera, una sala on s’expedeix la documentació, despatx del cap de la comissaria de la Policia Nacional a Camprodon, vestidors d’home i dona, i calabossos.
Fins a aquest any el preu del DNI electrònic és de 6.80€ i de cara a l’any vinent el preu serà d’uns 10€. El DNI tindrà una vigència de 10 anys tot i que, si es vol, la firma electrònica es podrà actualitzar via internet.