27 de febrer 2009

COMENÇA EL TRASLLAT D'ALGUNS SERVEIS MUNCIPALS

Aquesta setmana ha començat el trasllat parcial d'alguns dels serveis que ofereix l'Ajuntament de Camprodon. Aquest trasllat motivat pel proper inici de les obres de remodelació de la Casa de la Vila s'estan realitzant en diverses fases per tal de perjudicar el mínim possible als ciutadans.
Aquesta setmana s'han ubicat a les antigues dependències de la Policia Nacional, del carrer Josep Morer número 16 de Camprodon, el Vigilant Municipal, l'àrea de comunicació que engloba els mitjans de comunicació local i cultura, el Punt TIC, i l'agent d'igualtat. Properament s'incorporaran a l'edifici l’assistent social i el jutge de Pau.
A principis de la setmana vinent, l'oficina de turisme, s'instal•larà a les dependències de l’oficina de turisme de la mancomunitat situades a la rotonda d'entrada del municipi.
Es preveu que en poques setmanes s'acabin de traslladar la resta de serveis municipals que s'ubicaran a les oficines de correus del carrer Catalunya número 7, un cop aquests s’hagin traslladat a les noves oficines de correus del passatge de la Mare de la Font número 1.

Àrea de Comunicació