26 de març 2009

CAMPRODON ULTIMA ELS DETALLS DE LA PROCESSÓ



Recta final pels preparatius de la processó dels Sants Misteris de Camprodon. Aquesta manifestació religiosa mou mig miler de persones en un dels actes més multitudinaris de tot el Ripollès. Es pot afirmar sense risc d'equivocar-se que gairebé un membre de cada família de Camprodon surt a la processó de divendres Sant. En l'acte també hi participa gent de tota la Vall de Camprodon.
Adjuntem programa d'actes:

PROCESSÓ 2009

Divendres 3 d’abril:

*A les 22H, Reunió al Local Social de tots els arrengladors i perxoners per rebre les consignes de sortida del Divendres Sant.

Dijous 9 d’abril:

*A les 20H, Concentració al Monestir de Sant Pere de tot el Maniple, degudament uniformat, per passar revista del material.
*A les 20.30H, Desfilada fins a la plaça d’Espanya, on farem els honors davant la Casa de la Vila. Interpretació de la Retreta.

Divendres 10 d’abril:

*A les 7.45H, Sortida dels romans de la plaça Santa Maria fins a l’església del Carme.
*A les 8H, Concentració davant l’església del Carme per fer la sortida del Viacrucis (Processó de les Dones) pels diferents carrers del poble. Una vegada acabat el Viacrucis, esmorzar amb coca i xocolata al lloc que designarà la Junta.
*A les 20.30H, Sortida en marxa ràpida vers la plaça Espanya per fer el lliurament al Centurió del Maniple del banderí de comandament, així com per recollir els Decurions i el Penó del Maniple. Col•locació a les escales del monestir del Retaule de la Passió.
*A les 21H, Una vegada formats a les escales del monestir, començament de la Processó dels Sants Misteris.