18 de març 2009

EL FORAT DEL CONILL DEL CAMPRODON.





















El terreny de joc del Camprodon, equip de la primera territorial catalana, es convertirà el 25 d'abril que ve en un improvisat camp per conills, per tal de jugar a "El Forat del Conill".

Es tracta d'engegar un conill pel terreny de joc on hi haurà 2.500 forats d'11 centímetres d'ample i 20 d'alt que prèviament els aficionats del Camprodon hauran 'comprat' pel mòdic preu de 10 euros cadascun. El forat escollit per l'animal, com a cau, dels forats 2.500 numerats tindrà premi. I així fins a en cinc ocasions, tantes com premis hi ha en joc.

Com a premi estrella, tres nits d'hotel a Roma i dues entrades per veure la final de la Lliga de Campions. Altres premis menors són una nit d'hotel a Madrid i dues localitats per veure el Reial Madrid-Barcelona de Lliga, una nit a València i dues entrades per assistir a la final de la Copa del Rei, un cap de setmana a Calella de Palafrugell o un 'forfet' anual per esquiar a Vallter 2000.

Si després d'un temps prudencial, el conill no entra a cap cau, els premis es sortejaran pel sistema tradicional: el de les boles numerades tretes d'un bombo.

L'entrada a l'estadi del Camprodon per veure el 'Forat del Conill', serà gratuïta i el sorteig se celebrarà davant de notari i gravat en vídeo per poder repassar les imatges en el cas que hi haguessin irregularitats. La diada del Forat del Conill començarà a les 11h. del matí.