26 d’octubre 2009

UNA CAMPRODONINACAMPIONA DE CATALUNYA DE TAEKWONDO



La Camprodonina Natalia Martínez Rubio (de 10 anys) s'ha convertit en la campiona de Catalunya de Taekwondo en obtenir el primer lloc en la seva categoria a la XXIII ena. edició del CAMPIONAT DE CATALUNYA que va realitzar-se aquest diumenge 25 d'octubre al Poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona.
Aquesta competidora, del Taekwond´Olot amb seu a Camprodon (al gimnàs Esme), entrena a mans d´Albert Tiñena Llidó. Durant l'actuació, Martínez, va realitzar quatre durs combats, tot ells resolts amb èxit, que li van permetre arribar a la final per jugar-s’ho tot al punt d’or i amb un gran esforç aconseguir la victòria.
Per altra banda, Àfrica Herrera Ramírez(11 anys), veïna de Molló i membre d'aquest mateix club,va quedar eliminada a semifinals on va realitzar un gran treball.
Segons el responsable de l'expedició i formador d'aquestes esportistes, Albert Tiñena, "tenen molt de mèrit perquè, cal a dir que, aquest grup només porta 3 anys en actiu a Camprodon" i al mateix temps "agraeixo a tota la gent que ens dona suport ja que sense ells aquests èxits no serien possibles".
Amb aquesta victòria, la primera d'aquest nivell per aquesta jove entitat Camprodonina, els fa encarar el futur amb molt d'optimisme e il•lusió.

(A la foto: Natàlia i Àfrica, última i quarta de la primera fila cap a la dreta.
Albert Tiñena, a la dreta de la imatge vesteix de color negre.
)