30 de març 2010

EL MINISTRE DE TREBALL I IMMIGRACIÓ, CELESTINO CORBACHO VISITA CAMPRODON.

El proper dimecres 31 de març el ministre de Treball i Immigració Celestino Corbacho visitarà el Museu Isaac Albéniz i on li seran explicades les activitats organitzades en motiu de l’Any Albéniz 2009-2010 en la que ha existit una participació important per part del Ministeri de Cultura.

També visitarà les obres de remodelació de la plaça d’Espanya- plaça de la Vila i de la plaça Cèsar August Torres- Quatre Cantons, actuacions realitzades amb el Fons Estatal d’Inversió Local del 2009. Són obres que incideixen sobre el casc antic de Camprodon i que contribueixen a posar encara més valor a aquesta part de la vila com a centre de gran interès històric, monumental i comercial.

Així mateix, també visitarà les obres de reforma de l’Ajuntament on pel que fa a les Noves Tecnologies, s’hi aplicaran part del Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local 2010.

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho i, l’alcalde de Camprodon, Esteve Pujol atendran els mitjans de comunicació a les 13H al Museu Issac Albéniz. (C/Sant Roc, 22).