15 de setembre 2010

L’EXPRESIDENT DE LA GENERALITAT VISITA CAMPRODON

El Molt Honorable expresident de la Generalitat, Sr. Pascual Maragall, ha passat la jornada a Camprodon i ha visitat la Font de Sant Patllari que compta amb un monòlit amb la poesia “Les Muntanyes” escrita pel seu avi, Joan Maragall, i inspirada en aquell mateix indret. L’alcalde, Esteve Pujol, li ha explicat quins actes es faran a Camprodon coincidint amb l’any Maragall, per recordar les estades del poeta a la Vila, ja que el municipi forma part del comitè d’honor organitzador d’aquesta efemèride.
Maragall ha pogut passejar-se pels carrers de la Vila i visitar les diferents actuacions que es van engegar quan ell ocupava la presidència de Catalunya. La nova llar d’infants municipal, l’escola CEIP Dr. Robert, o la remodelació del passeig Maristany, han estat indrets visitats per l’expresident que, acompanyat de l’alcalde i regidors, ha conegut in situ detalls de cada actuació.
La visita ha finalitzat a la fàbrica de galetes Birba, una empresa molt emblemàtica del municipi, que amb la posta en marxa de la nova factoria ha ampliat la producció i ha creat nous llocs de treball.