08 de novembre 2010

25 ANYS DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERÇ DE CAMPRODON

L’Associació de Comerç i Turisme de Camprodon ha fet 25 anys i per celebrar-ho han entregat els primers premis al comerç local en un sopar de gala, que es va realitzar aquest divendres a l’Hotel Camprodon, amb la presència de l’alcalde, el director dels serveis territorials, i comerciants.
L’acte, que va aplegar una vuitantena de persones, va premiar l’establiment Cal Xec dedicat a l’elaboració d’embotits com a establiment antic i emblemàtic que ha sabut adaptar-se a l’evolució comercial; a títol pòstum el guardó va ser per a Isidre Planas Palomer, el joier de Can Planas, en reconeixement al seu tarannà comercial i la seva vocació de servei turístic; i per a Miquel Vila Picola com a primer president de l’entitat i fundador de la mateixa.
La festa va començar amb una xerrada amb David Mascort, director dels Serveis Territorials d’Innovació i Empresa, seguidament un sopar de germanor amb pastís d’aniversari inclòs, que van poder tallar els dos presidents el fundador, Miquel Vila, i l’actual, Albert Bassols. La clausura de l’acte, una festa molt animada i participativa, va anar a càrrec de l’alcalde del municipi, Esteve Pujol i Badà.