18 de novembre 2010

DEMÀ AQUEST BLOG FA DOS ANYS!!!

El blog de notícies de l'ajuntament de Camprodon fa dos anys. Aquesta aplicació es va posar en marxa el 19 de novembre de 2008 amb la finalitat de difondre les activitats municipals i esdeveniments culturals que es realitzen a Camprodon.
Des de la seva posta en marxa milers de persones, de forma esporàdica o habitualment, han visitat la pàgina per conèixer els seus continguts. L’aplicació disposa d’un comptador de visites que recull el còmput total de visitants des del seu inici i visites del dia. Això, traduït en xifres ens dóna que ja han passat pel bloc més de 60.000 visitants i que la mitja de visites al dia és de més d’una cinquantena de cibernautes diaris. Segons les estadístiques, que emmagatzema automàticament la pàgina, l’època de més visitants és l’agost i la notícia més llegida de tot el blog va ser la dels resultats del campionat de futbol sala de l’estiu.
Amb la creació del blog també es van posar en marxa altres aplicacions disponibles a Google com ara els àlbums de fotografies de Picasa amb fotografies obertes a tots els ciutadans.
En motiu d’aquesta efemèride el lloc web ha renovat lleugerament la seva imatge.