06 d’abril 2011

BONS RESULTATS DE L'SKI CLUB

Notícia publicada al Ripollès.info:

A la tercera va anar a la vençuda. Després de suspendre la prova en dues ocasions per manca de neu i per excés de vent respectivament, aquest diumenge es va poder celebrar el Trofeu Marmota, organitzat per l'Ski Club Camprodon, en el marc del circuit Audi Quattro Cup.
El club organitzador va aconseguir dos podis –es guardonaven els cinc primers llocs- amb les cinquenes posicions d'Oriol Oliver (aleví I masculí) i Laia Solà (aleví II femení). Els primers classificats de l'Ski Club Camprodonen en les altres categories van ser Joan Serra (6è a l'aleví II masculí) i Laura Serra (7a en aleví I femení).
Però els grans dominadors de la prova van ser els esquiadors del Clup Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC) amb cinc podis, tres dels quals van ser primeres posicions. Arnau Graell (aleví I masculí), Samantha McClellan (aleví II femení) i Aleix Sellol es van adaptar millor que ningú a la neu primavera de la pista de Barquins per endur-se tres primers posicions. L'únic primer lloc que se li va escapar al CANMC va ser el d’aleví I femení, que va recaure, un cop més, en Claudia Blanco del la Molina Club d’Esports.