02 de novembre 2011

ÈXIT AL TALLER DE PANELLETS

Bona acollida a la primera experiència de taller de panellets que des d'àrea de cultura de l'Ajuntament va engegar-se dilluns passat coincidint amb el dia de la Castanyada. Més d'una vintena de nens i nenes d'entre 6-10 anys van participar en aquest taller que va permetre l'elaboració casolana de 400 panellets de diversos gustos i formes. Panellets de coco, xocolata, cafè, ametlla o llimona que van posar-se a la venda al preu de 50 cèntims la unitat. En total es van recollir uns 200 euros a benefici de l'entitat camprodonina "Caritas".
La regidora de Cultura de l'Ajuntament, Sònia Riñé valorava molt positivament l'experiència dient que: "la bona acollida d’aquesta activitat ens anima a repetir-la l'any vinent" i ha afegit que "vull donar les gràcies a les dones i els membres de la comissió de cultura, que de forma altruista han participat en aquesta activitat. Un agraïment que vull extensiu a les famílies que hi han participat".
L'acte va fer-se al matí al pavelló vell va consistir en elaboració de panellets pel matí i venda a la tarda, una venda, que va fer-se al mateix pavelló i al carrer valència.
Adjuntem fotografies de Germán Bueso: