16 de novembre 2011

LES IMATGES DEL SINISTRE

Us ofereim algunes imatges de l'accident de trànsit que aquest matí ha provocat talls intermitents a la C-38 i segons recull el web de la Generalitat "El camió ha bolcat al pk 6 de la carretera C-38. El vehicle ha començat a fuitar part de la càrrega que transportava, benzina i gasoil. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han pogut estabilitzar i tancar la fuita, als volts de les 09.00 hores d’aquest matí, així com confinar el producte en un dic de contenció. Finalment haurien vessat 600 litres de producte. L’Agència Catalana de Residus (ACR) s’encarrega de gestionar la seva retirada així com 2 m/3 de terra barrejada amb combustible, que la podria fer la mateixa empresa transportista. S’espera l’arribada d’una nova cisterna per poder transvasar el producte que queda a la cisterna accidentada.
En motiu de l’accident ni el conductor ni cap persona han resultat ferides. La cisterna del camió accidentat tenia capacitat per a 32.000 litres, sense que en aquests moment es pugui confirmar la quantitat exacta de producte que transportava.
Des del centre de Coordinació d'Emergències CECAT es fa el seguiment i la coordinació entre els grups actuants, per tal de minimitzar els possibles efectes de la fuita així com restablir la normalitat viària el més aviat possible. El CECAT també ha avisat l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per la proximitat d’una riera per tal de comprovar que aquesta no s’ha vist afectada.
En la resolució de l’incident també participen diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, ja que la carretera ha estat tallada en ambdós sentits durant un parell d’hores. En aquests moments es dona pas alternatiu per la mateixa via".