02 de desembre 2011

CRONO ESCALADA NOCTURNA A VALLTER 2000

El proper dijous 8 de desembre tindrà lloc a l’estació d’esquí de Vallter (Vall de Camprodon) la IX CronoVallter “Lorpen-Esports Vivac” organitzada per l’Ski Club Camprodon i puntuable per la VII Copa FEEC de Cronoescalades.
Aquest any és la novena edició de la ja tradicional cronoescalada de Vallter. La primera edició es remunta al 2002 i des del 2008 pertany a la Copa FEEC de crono escalades. La cursa transcorre sempre per les pistes de Vallter 2000 acabant sempre a la cota més alta de l’estació (2494 m.), sempre de nit i coincidint amb lluna plena es pot gaudi de l’espectacular paisatge nocturn que permet veure Roses i la costa Brava.
El format de la cursa és de dos pujades de 333 m. de desnivell, la primera de les quals la sortida és en massa i la segona amb sortida individual. La primera sortida serà a les 17h. i la segona a partir de les 17h 20’.
En finalitzar es farà el sopar, a partir de les 19h, a la mateixa cafeteria de Vallter on hi haurà el repartiment de premis i el sorteig de material.
El preu de la inscripció és de 15 euros (fins el 5 de desembre). A partir d’aquesta data el preu serà de 20 euros. Els participants que no estiguin en possessió de la llicència federativa hauran de pagar un suplement de 5 euros.
El preu inclou el sopar, obsequi tècnic i sorteig de material.
Les inscripcions ja es poden fer a la pàgina de la FEEC.