11 de desembre 2011

DONES SOLIDÀRIES CAMINARAN AL “TRAILWALKER 2012” PER A INTERMÓN OXFAM

Quatre dones de la Vall de Camprodon, la Zohra, l’Anna, l’Olga i la Tània participaran, els propers 5 i 6 de maig, al “Trailwalker” per a Intermón Oxfam 2012. Una “Trailwalker” és un repte esportiu que consisteix en un equip amb 4 participants que han d’assolir un objectiu plegats. En concret es tracta de recórrer els 100 km que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols pel carril bici. 100Km, 32 hores, 4 persones, i dos assistents, sense relleus, començant i acabant junts per fomentar el companyerisme i el treball en equip.
L'objectiu és el combatre la pobresa i la injustícia al món a través d’un desafiament solidari. Per participar-hi cal abonar la inscripció de 1.500 euros que es destinen a donar suport al treball d’ Intermón Oxfam en més de 40 països d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Per cobrir aquesta xifra s’han instal•lat guardioles a diferents establiments de la Vall de Camprodon.
Us adjuntem el link per accedir a la pàgina des d’on es pot fer seguiment del projecte i donacions en línea, hi participen amb el dorsal 43. De moment porten recaptats 50 euros a la pàgina web i alguns més a les guardioles: