13 de juliol 2012

GOVERNANTS JAPONESOS S'INTERESSEN PER CAMPRODON

Una representació del govern japonès ha visitat aquest matí Camprodon per conèixer com s’organitza un municipi i com funciona la Vall de Camprodon. La visita s’engloba dins d’un viatge que aquests alcaldes de municipis del Japó realitzen per diversos punts del territori per intercanviar informació i veure altres models organitzatius d’administracions locals.
L’acte ha començat a quarts d’11h. del matí amb una recepció oficial a l’Ajuntament de Camprodon on l’alcalde, Sr. Esteve Pujol, els hi ha explicat les característiques i peculiaritats d’aquesta Vila fent un repàs per la seva història, economia, i personatges il•lustres. Seguidament i des de la Mancomunitat se’ls ha ofert una visita guiada pel municipi amb parada al “Museu de la Retirada”. La jornada finalitzarà amb un dinar institucional, entre els representants japonesos amb alcaldes i representants de la Vall, on hi haurà una valoració final i intercanvi d’opinions.
L’ajuntament de Camprodon ja ha rebut en diverses ocasions representants del govern xinès però aquesta és la primera vegada que ho fa una delegació del Japó.