10 de febrer 2013

ACCIDENTS EL CAP DE SETMANA PER NEU I GEL.

Aquest cap setmana i després de la nevada de divendres hi ha hagut dos accidents de trànsit el més greu dels quals a Camprodon. 
El primer es va produir sobre quarts de 12h del vespre a Molló quan un vehicle tot terreny va baixar pel  carrer de l'església, amb un fort pendent, perdent el control i després de travessar el ramal d'entrada i la carretera de Molló va quedar aturat al camp de baix. Afortudament i tret de petites contusions no es van haver de lamentar mals majors.
El segon accident es va produir dissabte al matí a la carretera GIV-5223 que condueix a Rocabruna quan un vehicle tot terreny va perdre el control i va caure per un marge d’uns 10 metres a causa del mal estat que presentava la calçada totalment glaçada. Com a conseqüència del sinistre un dels 5 ocupants del vehicle va patir un traumatisme en una mà essent evacuat en helicòpter fins l’hospital de Sabadell. Afortunadament la resta d’ocupants no presentaven cap ferida. Al rescat d'aquest sinistre hi van participar dues dotacions del cos de Mossos d’Esquadra, dues dotacions del Servei d’Emergències Mediques, una dotació de bombers Voluntaris del GRAE de Camprodon, una dotació del Cos de Vigilància Local i un helicòpter medicalitzat. A hores d'ara es sap que l'home ha patit una amputació parcial de la mà amb la pèrdua de quatre dits.