10 de març 2013

LA 32a. TROBADA DELS DELEGATS DELS DONANTS DE SANG A CAMPRODON

Representants dels 19 municipis del Ripollès han assistit a la trobada de delegats del Ripollès que en aquest 32ena. edició s'ha celebrat a Camprodon.
L'acte presidit pel President del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira i l'alcalde de Camprodon, Esteve Pujol, ha comptat amb la presència de la representat local, Elisea Muní, el president de l'entitat gironina, Marc Ibars Badia, el responsable de la Comarca, Jordi Cortacans Capdevila i el Dr. Profitós en representació del Banc de Sang i Teixits.
Ibars ha fet balanç dels resultats del 2012 i les activitats que han realitzat les diverses associacions d ela demarcació de Girona.
Per la seva banda el Dr. Profitós ha destacat "la importància de començar a conscienciar als nens perquè vegin la donació de sang i òrgans de forma natural".
El President del Consell Comarcal s'ha compromès a "contribuir en la difusió informacions de l'entitat als 19 municipis de la comarca". 
I finalment l'alcalde de Camprodon ha agraït que s'hagi escollit el municipi per la a trobada i ha elogiat el caràcter voluntariós i altruista dels representats local de l'associació dels que ha dit que "generen una transfusió d'optimisme".
L'acte que ha servit per intercanviar impressions i generar noves inèrcies dins de l'entitat ha finalitzat amb un intercanvi de presents on l'alcalde ha rebut una escultura de vidre en record de la trobada, i on s'ha fet entrega d'un placa commemorativa de la diada a la entitat gironina.
La diada ha finalitzat amb un dinar de germanor en un restaurant de la localitat.