15 d’abril 2015

"Les matemàtiques un joc d'infants" és el títol del programa COMENIUS on participa el CEIP DR Robert

Mestres provinents de França, Finlàndia i Bèlgica van ser a Camprodon la setmana passada per participar al projecte europeu "COMENIUS" del qual en forma part l'escola Dr Robert del municipi.
El projecte en el qual hi van participar 7 mestres francesos, 4 de finlandesos, 2 de belgues juntament amb la delegació Camprodonina, serveix per compartir experiències, coneixement i maneres de treballar a les diverses escoles per tal de posar-ho en comú i poder redactar un informe amb conclusions a la Unió Europea que és qui promou aquesta iniciativa.
La visita que va realitzar-se de dimecres a diumenge va permetre participar en diverses activitats lectives dels alumnes del centre, una conferència a la Universitat de Vic, i jornades de treballa per anar desenvolupant les conclusions del projecte final.
El projecte "COMENIUS" d'enguany gira al voltant de les matemàtiques i sota el títol "Les matemàtiques un joc d'infants" es presentarà al parlament de Brussel·les el proper 4 juny amb la participació de 4 mestres de l'escola Dr Robert.
L'AMPA del Dr Robert va oferir un sopar musical de cloenda, amb plats cuinats per les mateixes famílies, dissabte passat al vespre en el menjador del centre escolar.