28 d’octubre 2010

ACTIVITATS DE NOVEMBRE AL MUNICIPI

Us informem d'alguns dels actes que es faran durant el mes de novembre a Camprodon:


DIA 5- 25è Aniversari de l’Associació de Comerç i Turisme de Camprodon. A les 21h. Lloc: Hotel Camprodon. I Edició de l’entrega de premis Camprodon-Comercial. Xerrada: “El futur del comerç a Camprodon”. Taula Oberta: “Present i futur de l’Associació”. Sopar i pastís amb entrega de premis. Cloenda a càrrec de l’alcalde de Camprodon, Sr. Esteve Pujol i Badà. Organitza: Associació de Comerç i Turisme de Camprodon.
DIA 5- Hora del Conte. “Capses i Capsetes” a càrrec de Xell Faixedes. A les 18h. Lloc: Biblioteca Municipal de Camprodon. Organitza: Ajuntament de Camprodon.
DIA 6- Festa Major de Beget. A les 12h, missa a l’ermita del Remei. A les 23h, ball amb el DUO JUBI a la plaça de l’Església. Organització: Comissió de Festes de Beget.
DIA 7- Festa Major de Beget. A les 11.30h, cercavila amb LA PRINCIPAL D’OLOT. A les 12h, ofici solemne a l’Església. A les 13h, tres sardanes a càrrec de LA PRINCIPAL D’OLOT a la plaça de l’Església. Organitza: Comissió de Festes de Beget.
DIA 8- Sortida de l’Associació Dones de la Vall de Camprodon. A les 8h, caminada en direcció Vilobí d’Onyar, on podran recollir pomes directament dels arbres. Tot seguit, dinar a Sant Feliu de Pallerols amb un menú dedicat a la tardor: castanyes, panellets, moniatos i moscatell. Organitza: ADVAC.