30 de gener 2012

DEMÀ TANQUEN ELS TÚNELS DE COLLABÒS

El servei de premsa del Consell Comarcal del Ripollès ens recorda la informació sobre el tall per obres al túnel de Collabós (N-260) afegint una informació d’última hora. En un comunicat enviat per la Unitat de Carreteres de Girona, inclouen els dies 13 i 14 de febrer com a reserva per si no acabessin les obres dins els 7 dies previstos: 31 de gener i 1, 2, 6, 7, 8 i 9 de febrer. Per tant, podria ser que el tall també es produís aquests dos dies. Això però, no ho sabrem fins que no estiguin enmig de les obres, si més no, això és el que ens han explicat des de la Unitat de Carreteres de Girona de la Subdelegació del Govern de l’Estat.
Inicialment les obres només haurien d’afectar aquest 7 dies feiners amb talls que es produiran de les 7 del matí i fins a les 4 de la tarda. Recordem que les obres s’aturaran durant el divendres i el cap de setmana afectats, és a dir, els dies 3, 4 i 5 de febrer i que es donarà com a alternativa de pas la carretera de Capsacosta, la C-153.
Tot i així, alguna senyalització del territori parla de talls des del 31 de gener al 14 de febrer, sense mencionar els dies en què s’aturaran les obres i que el 13 i 14 no són segurs.