16 de maig 2012

ELS PROFESSOR DE LA SES VILA RIERA DIUEN PROU

Amb el lema “SOS, ensenyament públic de qualitat” i “Defensem junts la qualitat de l’escola pública” els professors de la SES Vila Riera de Camprodon van manifestar-se, aquest dimarts a l’hora del patí, en senyal de protesta per les conseqüències que tindran en l’educació dels nostres fills/es les retallades. Una mobilització que es farà de forma continuada i sostinguda tots els dimarts per mostrar el desacord dels docents amb la política d’ensenyament dels nostres governants.
Unes conseqüències per a l’ensenyament que es materialitzaran amb: la massificació de les aules provocat de l’increment de les ràtios; la impossibilitat de fer front a les despeses corrents de funcionament diari; eliminació del professor substitut, per a baixes inferiors a 7 dies, deixant aules buides de professors; la reducció i en alguns casos eliminació de beques i ajuts; la reducció tant de professionals com d’horari de personal de suport; i la reducció, entre altres mesures, de la partida del projecte de reutilització de llibres de text fet que pot provocar la desaparició d’aquesta campanya sostenible i, per tant, en lloc de reutilitzar cada any comparar llibres nous.
Per tot això i pel greu efecte que provocarà, tant en l’alumnat com en les seves famílies ja sigui en la qualitat de la educació com en la seva economia, que l’equip de docents de Camprodon diu prou i convida a les famílies a unir-se a aquesta protesta. Per fer-ho només cal lluir cada dimarts una peça de roba de color groc, convertint aquets color en distintiu de la protesta i fent com ells diuen: “QUE EL GROC DIGUI PROU!!!”