08 de maig 2012

LA SOLIDARITAT SENSE FRONTERES

Ja es ben sabut que la solidaritat no hi entén de fronteres i en aquesta ocasió n’ha sortejat moltes per arribat ben lluny.
L’entitat humanitària Creu Roja a través de la secció local de la Vall de Camprodon ha col·laborar en el finançament d’una cadira de rodes per a un jove amb greus dificultats de mobilitat al Senegal concretament al municipi de Bokke Dialloube. Aquesta acció ha permès fer més fàcil el dia a dia d’aquest jove i dels seus familiars.
La cadira, que havia sigut demanada a través d’una associació que coneixia aquest cas, va ser portada “in situ” aprofitant el viatge d’una jove de Camprodon a la zona. La bona voluntat i la decisió d’aquesta noia, que vol mantenir-se a l’anonimat, va contribuir a facilitar l’acció i a garantir-ne l’èxit a més d’evitar-ne els possibles costos i riscos de la tramesa.
Creu Roja Vall de Camprodon a través del seu president Marc Navarro, agraeix aquest detall del que ha dit “ens ajuda a contribuir en el benestar social i ens encoratja a tirar endavant al veure la decisió i els valors dels nostres joves i en especial d’aquest noia a qui felicito públicament”.