04 d’agost 2015

Comença "El Repte de Camprodon" per reciclar bé amb un parc infantil com a objectiu final

Ahir es va posar en marxa el marcador que ha de mesurar l'evolució del reciclatge al nostre municipi. L'Agència Catalana de Residus ha escollit Camprodon per a desenvolupar una campanya sobre reciclatge en la que es vol consciencia als ciutadans de la importància de classificar les deixalles.
El Repte: 
L'objectiu del repte és incrementar la recollida selectiva bruta dels residus municipals fins a un nivell mínim del 60% respecte als residus generats, és a dir, assolir en el període previst (5 mesos) l’equivalent a passar del 34,85% d’ara al 60% de recollida selectiva bruta total. Sí Camprodon supera el repte aconseguirà fer realitat una millora pel poble, en aquest cas i per decisió popular l'arranjament i millora dels parcs infantils.
Per fer-ho possible, durant aquesta campanya, dos informadors passaran per establiments i domicilis explicant la importància de reciclar bé o com fer-ho possible. També es podrà seguir l'evolució del marcador en la web : https://www.perquereciclem.cat/
Als 4 cantons, plaça Cèsar August Torres, s'ha instal·lat un marcador que setmanalment recollirà l'evolució del reciclatge al municipi.
Adjuntem imatges de la presentació d'ahir: