24 d’agost 2015

El marcador del Repte al 37% del reciclatge i continuem reciclant

Divendres es va actualitzar el marcador del Repte de Camprodon i el percentatge es situa al 37%, l'objectiu final és arribar i superar al 60%. Ens trobem a la segona setmana de la campanya informativa, sobre com reciclar els residus que generem, i tant particulars com comerços es mostren molts interessats en conèixer aspectes concrets relacionats amb la classificació de la brossa.
En aquesta campanya de conscienciació sobre el reciclatge es vol fomentar la correcta classificació de les deixalles fent conscienciació col·lectiva i en aquest cas concret, el Repte, aportarà un doble benefici al municipi. Per una banda hi ha el factor mediambiental, amb la correcta classificació de les deixalles, i per  l'altre, de lleure, ja que assolir el Repte implicarà la millora dels parcs infantils al traduir el percentatge assolit per euros, uns diners que permetran realitzar aquestes actuacions.
Fins a finals d'any, el municipi, compta amb dos informadors que  visiten comerços i particulars, resolent-los dubtes i facilitat-los eines per la correcta organització de residus.