04 de juny 2014

Entitats camprodonines al costat del Banc d'Aliments i del corredor Marc Fernández al seu pas per la Vall.

Creu Roja Vall de Camprodon, Cáritas, Ski Club Camprodon i la Territori d'Isards Run es sumen a la iniciativa solidària que promoguda pel Banc d'Aliments  protagonitza el corredor Marc Fernández dins de la campanya "La fam no fa vacances".
Fernández, que va sortir el dia 1 de juny de Hospitalet de l’Infant per tornar-hi el dia 15 d'aquest mes, farà una volta a Catalunya amb l'objectiu de sumar un quilo d'aliments per cada quilòmetre recorregut. El seu repte consisteix en recórrer durant aquest dies 1.260 km, i així sumar aquest milenat de quilos d'aliments, per a les famílies necessitades i que aportaran els establiments col·laboradors de la iniciativa.
La 7a etapa passa per les nostres contrades i per aquest motiu les entitats solidàries s'han sumat a la causa i hi participaran de forma activa recolzant la iniciativa.
Creu Roja Vall de Camprodon i Cáritas, que treballen activament en diverses campanyes del Banc d'Aliments, volen que aquesta activitat els serveixi per recordar el gran recapte que cada any preparen pel mes d'agost al nostre municipi i destaquen la importància d'accions com aquesta per conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat real que hi ha.
D'altra banda l'Ski Club, a través dels seus corredors, donarà suport a la iniciativa amb la participació de joves corredors i en especial els mateixos organitzadors de la Territori d'Isards Run, Joan Reyné i Jordi Martín,  que d'entre d'altres esportistes acompanyaran Fernandez al seu pas per Camprodon i fins arribar a Setcases on l'ajuntament de la localitat els ha preparat una recepció.
La presència del corredor està prevista per la tarda i no es podrà conèixer fins uns dies abans l'hora aproximada ja que dependrà del seu estat físic. En aquesta 7a etapa recorrerà els prop de 100 km que separen la Jonquera de Setcases passant pel GR-11. Amb aquesta etapa haurà assolit l'equador d'aquest repte solidari.
Podeu conèixer més detall d'aquesta iniciativa al blog que s'ha creat per l'ocasió: voltacatalunyapeu.blogspot.com.es