28 de juliol 2010

AVUI ENTRA EN FUNCIONAMENT DE LA ZONA VERDA

L'Ajuntament de Camprodon i l'Associació de Comerç i Turisme de Camprodon posen en marxa a partir d'avui 28 de juliol les zones verdes que limiten el temps d'estacionament, en espais concrets, a una hora. Amb aquesta mesura es busca aconseguir que els aparcaments existents en el centre de la Vila siguin rotatius per tal de facilitar l'accés al centre comercial del nucli històric i/o les gestions de tipus personal, així com potenciar el comerç tradicional del centre de la Vila i facilitar-ne l'accés tant als veins/ïnes com al turisme. S'han definit com a zones verdes els aparcaments situats a la plaça del Carme, la plaça Santa Maria, la plaça del Dr. Robert, la plaça Espanya, aparcaments del carrer Sant Antoni (davant del pavelló vell) i els aparcaments de darrera el pavelló vell (hort de can Serra).
Per estacionar en una zona verda, serà necessari utilitzar el rellotge horari per tal d'indicar l'hora d'arribada. Aquests rellotges es podran recollir a l'Ajuntament, l'Oficina de Turisme, i als comerços associats a l'Associació de Comerç.
La zona verda és operativa de 9 del matí a 8 del vespre, període en que l'aparcament està limitat màxim a una hora. Fora d'aquest interval, l'estacionament és lliure.
La zona de càrrega i descàrrega té una limitació de 30 minuts pels vehicles comercials. Fora del seu horari de funcionament habitual, aquesta zona tindrà la consideració de zona verda.