10 d’agost 2011

LA TROBADA MUNDIAL DE JOVES AMB EL SANT PARE PASSA PER CAMPRODON.

39 joves de nacionalitat alemanya estaran des de demà dijous, 11 d’agost, allotjats a domicilis particulars, abans d’arribar a Madrid, per participar a la trobada Mundial de la Joventut amb el Sant Pare que es farà del 16 al 20 d’agost. Una parada en el camí abans d’arribar a destí que servirà per relacionar-se i intercanviar experiències amb gent del nostre territori.
L’acollida ha estat proposada per la parròquia de Santa Maria i s’hi ha apuntat diverses famílies del municipi que durant 5 dies, de l’11 al 15 d’agost, hostejaran aquests joves a casa.
Com a colofó a aquest allotjament està prevista una missa bilingüe, en Català i Alemany, i un dinar de germanor al Pavelló Vell pel dilluns dia 15 d’agost on hi participaran en total 110 joves comptant els hostes Camprodonins i els de Sant Joan de les Abadesses.
La trobada mundial de joves, on poden concentrar-se més de dos milions de joves, es comença a Madrid el dia 16 d’aquest més i es clourà a l’aeroport de quatre vents de Madrid amb una gran missa.