01 d’agost 2011

MALESTAR PEL TANCAMENT NOCTURN DEL CAP DE CAMPRODON

La sessió de Ple de l’Ajuntament de Camprodon, d’aquest passat divendres, va acordar per unanimitat aprovar la “moció de rebuig a la reordenació sanitària continuada a la Vall de Camprodon” per expressar el seu malestar per aquesta decisió. Camprodon ha estat el primer ajuntament en aprovar aquesta moció conjunta que, elaborada des de la Mancomunitat de la vall, serà aprovada per la mateixa entitat supramunicipal i cadascun dels sis municipis que la conformen.

El govern camprodoní, amb el suport dels tres grups municipal, va acordar que en cas de persistir aquesta voluntat del tancament nocturn del CAP a la Vall, d’aquí uns 15 dies, es reunirà la Junta de Portaveus amb coordinació de la Mancomunitat per definir quines accions i actuacions s’engegaran a nivell institucional i ciutadà.
Precisament el passat divendres una delegació d’alcaldes de la Mancomunitat encapçalada pel president en funcions i alcalde de Molló, Josep Coma; l’alcalde de Llanars, Esteve Costa; l’alcalde de Camprodon, Esteve Pujol; i l’alcaldessa de Vilallonga, Paquita Pastoret, es van reunir amb el director dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Josep Trias, per fer-li arribar el seu malestar tant per les formes emprades com en el fons. Deixant clar que s’ha decidit aquesta mesura obviant els mecanismes establerts tals com el Govern Territorial de Salut del Ripollès i el debat amb tots els estaments implicats.